Werken bij Etteplan2018-07-16T10:24:08+00:00

Wie zijn wij?

Etteplan is specialist in technisch ontwerp, geïntegreerde systemen en the internet of things, alsook in oplossingen op het gebied van technische documentatie.

Onze klanten zijn wereldspelers op hun terrein en opereren in vakgebieden zoals lucht- en ruimtevaartindustrie, defensie, landbouw, chemische en farmaceutische industrie, industriële machines, gezondheidszorg en medische instrumenten, offshore en energie.

Etteplan is een beursgenoteerd bedrijf en heeft momenteel zo’n 2500 medewerkers in dienst in Finland, Zweden, Nederland, China, Duitsland, Polen en US. In Nederland heeft Etteplan 2 kantoren, in Best en Venlo en zijn zo’n 100 collega’s werkzaam.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

 

Maak kennis met onze medewerkers

Etteplan wordt vertegenwoordigd door getalenteerde technische experts die complexe vraagstukken kunnen aanpakken en oplossen.

Onze leeftijdsverdeling is relatief evenwichtig. We zoeken experts op seniorniveau, alsook jonge talenten en pas afgestudeerden. Het belangrijkste voor ons is een positieve “can do” houding, de wil om te innoveren en samen te werken.

William – Technisch Illustrator

Frank – Technisch Auteur

Viji – Technisch Auteur

 

Vacatures

Vind je het leuk om een brug te slaan tussen taal en techniek?
Bekijk dan onze vacatures en zie welke mogelijkheden Etteplan te bieden heeft.

Vacatures kantoor Best

Technisch Auteur (32-39 uur)

Vacatures kantoor Venlo

Technisch Auteur (32-39 uur)