Technische Documentatie

Etteplan neemt Triview Technical Communication over

Etteplan versterkt zijn positie in Nederland met de overname van Triview Technical Communication B.V.

Etteplan neemt Triview Technical Communication BV over, een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische documentatie diensten. Triview Technical Communication BV is gevestigd in Soesterberg en heeft ongeveer 30 werknemers. De acquisitie past goed in Etteplan’s groeistrategie, omdat het de leidende positie van Etteplan in technische documentatie diensten in Nederland versterkt.

“De acquisitie van Triview Technical Communications BV is een logische volgende stap voor ons bedrijf in Nederland. Het biedt ons kansen in nieuwe geografische gebieden en ook buiten ons huidige klantenbestand. Triview Technical Communications BV is bekend in de branche en heeft een goede reputatie bij zijn klanten. Samen zullen we het toonaangevende bedrijf zijn dat technische documentatiediensten in Nederland aanbiedt ”, zegt Mikael Vatn, SVP Technical Documentation Solutions, Etteplan.

“Ik zie een goede toekomst voor Triview Technical Communication BV en onze medewerkers als onder-deel van Etteplan, dat een sterke strategie en marktpositie heeft. Onze klanten opereren in enigszins ver-schillende industrieën, wat ons in staat stelt om een breder scala aan oplossingen aan te bieden aan de klanten van beide bedrijven. Voor ons personeel biedt dit ook nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden als onderdeel van een toonaangevend internationaal bedrijf ”, zegt Peter Stroes, voormalig eigenaar van Triview Technical Communication BV.

De partijen zijn overeengekomen de prijs van de transactie niet bekend te maken.

Etteplan in Nederland

Etteplan is toegetreden tot de Nederlandse markt door de overname van Tedopres International BV in 2012. Eerder dit jaar kondigde Etteplan al de opening aan van een nieuw kantoor in Rotterdam naast het kantoor in Best. De vandaag aangekondigde acquisitie zal de ontwikkeling van onze activiteiten in de regio Amsterdam en in het midden van Nederland stimuleren. Met deze overname heeft Etteplan bijna 120 technische documentatie-experts in Nederland in dienst.