Wij maken gebruik van Augmented Reality voor optimalisatie van uw serviceactiviteiten

en helpen u tegelijkertijd kosten te besparen …

Augmented Reality

AR is een technologie waarmee mediaproducten zoals animaties, grafische voorstellingen, geluid, video’s of GPS-data over de omgeving en de objecten hierin kunnen worden opgenomen, terwijl u ze via apparaten zoals smartphones, tablets en smart glasses bekijkt.
Hierdoor kunnen complexe taken, zoals montage, onderhoud en reparatie, worden vereenvoudigd door nuttige informatie in het gezichtsveld in te voegen, zodat, bijvoorbeeld:

  • Labels op onderdelen van een systeem kunnen worden weergegeven om de bedieningsinstructies duidelijker te maken voor een monteur die onderhoudswerkzaamheden aan het systeem uitvoert.
  • Fabricage- en montageprocessen voor assemblagelijnen worden verbeterd.
  • Het onderhoud aan grote machines die door hun verschillende lagen of structuren lastig te onderhouden zijn gemakkelijker wordt, omdat AR servicemonteurs de mogelijkheid biedt om door de machine heen te kijken, net als bij röntgenstralen, waardoor het probleem direct duidelijk wordt.

Ondersteuning met betrekking tot uw wensen op het gebied van Augmented Reality

Etteplans unieke kennis op het gebied van computervisie, objectherkenning en andere augmented reality-technologieën, gecombineerd met onze brede ervaring in technische documentatie, verschaft gebruikers op een andere manier toegang tot informatie bij het uitvoeren van onderhouds- en servicewerkzaamheden.

Onze augmented reality-oplossingen kunnen worden ingezet voor training, het oplossen van problemen of voor installatie- of onderhoudsdoeleinden. Iedere oplossing wordt aan de specifieke wensen van de klant en de belanghebbende aangepast. Etteplan gebruikt een open platform-applicatie die werkt met de momenteel meest populaire ‘smart’ toestellen – iOS (Apple), Android en Windows. Door de camera van een mobiel toestel op een bepaalde plek te richten, verschijnt de gewenste 3D-afbeelding, tekst of animatie voor de gebruiker en krijgt deze zo de gewenste informatie op iedere plaats en op ieder moment.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Deskundigheid

  • Augmented reality
  • Conversie en migratie
  • Animaties en simulaties
  • 3D-weergave
  • Virtual reality

Flexibel aanbod om aan uw wensen te voldoen

Technische documentatie uitbesteden

Uitbesteden

Besteed uw technische documentatie werkzaamheden uit aan Etteplan, voor uitmuntende gebruikersinformatie. Vraag het ons gewoon.

Hulpmiddelen Technische documentatie

Hulpmiddelen en methoden

Onze methoden en hulpmiddelen zijn gebaseerd op universele normen voor documentatie ter verhoging van de efficiëntie en onafhankelijkheid.

Consultancy Technische documentatie

Mensen en bekwaamheden

Circa 450 specialisten op het gebied van technische documentatie helpen u graag bij het vervullen van uw wensen voor de korte en de lange termijn.